,,Slăvesc în inima mea Zeiţa al cărei corp este scăldat în ambrozie, mai frumoasă decât fulgerul, şi care, atunci când îşi părăseşte sălaşul şi intră în palatul regal al lui Shiva, deschide lotuşii canalului axial al iubirii.”

Bhairavi-Stotra

miercuri, 17 martie 2010

Despre vălul mental feminin


Femeia vine pe lume cu o zestre destul de săracă pentru a face faţă ,,ofensivei" masculine. Este, fizic vorbind, destul de vulnerabilă. Dar a primit, în contrapondere, o mulţime de capacităţi mentale de stocare a ideilor, miturilor şi poveştilor, de preluare şi înmagazinare a tuturor mentalizărilor posibile. Mentalul femeii este preponderent receptiv şi conservator. Aşa încât, bărbaţii pătrund cu greu acest înveliş de impregnări mentale. E chiar imposibil de pătruns, aş zice...

Ce e de făcut?

Uimitor, dar tot femeia deţine si cheia acestei probleme!!! Ea înlătură acest scut, ca prin minune, atunci când este îndrăgostită! Toate vălurile dispar ca prin farmec şi femeia devine amanta perfectă. Nu trebuie să o înveţe nimeni ce să facă, ea ŞTIE! Atunci dispar toate prejudecăţile şi inhibiţiile. Ea devine FEMEIA.




Niciun comentariu: